Mariëtte Grykien – tandarts

Mariëtte is in 2016 afgestudeerd aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Na haar opleiding heeft ze werkervaring opgedaan in meerdere praktijken in de regio Amsterdam. Om zich verder te verdiepen in verschillende deel gebieden binnen de tandheelkunde heeft ze postacademische opleidingen gevolgd, in zowel binnen- als buitenland.
Hoge kwaliteit, duurzaamheid, minimaal invasieve- en esthetische tandheelkunde staan in haar werk centraal. Zodoende is ze beland bij Beekmans Tandartsen, waar alle mogelijkheden aanwezig zijn om deze kwalitatieve zorg te leveren.
Mariëtte is een lieve, vrolijke tandarts met veel begrip voor haar patiënten. Haar patiënt moet zich op zijn gemak voelen in de stoel en met een prettig gevoel de prakrijk verlaten.
Ze kijkt met een brede blik naar de patiënt en het gebit; om problemen te voorkomen en duurzame oplossingen aan te bieden. Daarnaast let ze op het functioneren van het gebit als geheel en legt ze zich toe op het zo natuurgetrouw mogelijk restaureren van tanden en kiezen waarbij zo min mogelijk gezond tandweefsel wordt opgeofferd.
Tot snel bij Beekmans tandartsen!

Beekmans tandartsen