Hoe we voor uw gezondheid zorgen

We streven naar behoud van uw tanden voor zo lang als maar enigszins mogelijk is. Gedurende de 30-jarige carrière van Tandarts en Eigenaar Hans Beekmans is dat altijd een zeer succesvol onderdeel geweest van zijn strategie.
In Praktijk Beekmans Tandartsen doen we dit door restauraties van dermate kwaliteit te maken dat deze zeer lang meegaan.Door middel van het niet hoeven vervangen of pas na een zeer lange periode, houden we de totale conditie van het gebit in stand. Tanden en kiezen zijn niet gemaakt om veelvuldig gerepareerd te worden.

De zenuw is een zeer kwetsbaar onderdeel van de tand of kies. Indien er een gaatje in komt en er geboord moet worden, is dat al een groot trauma voor de zenuw. Hierdoor kan deze afsterven(vaak erg pijnlijk) en de kies ontsteken, vervolgens komen er bacteriën in en in ernstige gevallen kan er ook een kaakontsteking ontstaan. Daarnaast wordt een tand of kies zwakker, door de afwezigheid van de zenuw en bloedvaten, is de voeding van binnenuit weg. Dus is het heel belangrijk om een tand of kies niet te vaak te irriteren met het maken van een vulling. Een restauratie moet duurzaam zijn! Daarom hebben we een Tandtechnisch laboratorium in onze eigen praktijk, zodat we u wereldkwaliteit kunnen bieden.

 

Onze praktijk is gespecialiseerd in de volgende onderwerpen:

Implantologie
Kronen en bruggen
Facings
Restauratieve tandheelkunde
Parodontologische behandelingen
Esthetische behandelingen
Mondhygiëne en preventie
Orthodontie
Bleken
Tandtechniek

 

tandarts-lab

Gitta Stemerding-van Eck.jpg

emergency Button

Beekmans Tandartspraktijk

Schoutenbosje 11
1251 LE Laren

Tel.: 035-5382166
Fax: 035-5317208
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 16:30

Bij noodgevallen,
bel 020-3034500

Wijzigen, annuleren of niet nakomen van een afspraak dient minimaal twee werkdagen van tevoren aan ons te worden doorgegeven. Bij niet tijdig doorgeven, zullen wij de kosten van de verloren tijd bij u in rekening brengen.