Gezinshoofd

Adres

Partner


Kinderen


Enkele vragen

Voorwaarden

Ik heb kennisgenomen en ga akkoord met de algemene voorwaarden van Beekmans Tandartsen, waaronder onderstaande annulerings- en bescherming persoonsgegevens:

Annuleringsvoorwaarden afspraken Afspraken die door de patiënt om welke reden dan ook verzet of geannuleerd worden dienen minimaal 48 uur van te voren tijdens kantooruren bij voorkeur telefonisch aan ons te worden doorgegeven. Bij niet tijdig doorgeven, zullen wij de kosten van de verloren tijd bij u in rekening brengen.

Bescherming persoonsgegevens Ik sta toe dat mijn persoonsgegevens, beeldmateriaal, uitslagen en/of modellen gedeeld worden met derden. Te weten collega’s, tandtechnici, zorgverzekeraars en overheidsinstanties. Tevens mogen mijn gegevens geanonimiseerd gebruikt worden voor onderzoek, publicaties, accreditaties, lezingen, eigen website en patiëntvoorlichting.

Inschrijven

Nog geen patiënt bij ons?
Welkom bij Beekmans Tandartsen. Ons doel is u gezonde tanden te geven voor de rest van uw leven! Hoe doen wij dit? Wij onderscheiden ons door het gebruik van hightech apparatuur en de allerbeste training voor het team.

 

Via onze professionele vaardigheid en vooruitstrevende apparatuur, kunnen wij een zeer uitgebreide en diepgaande analyse maken van uw gebitstoestand.

 

In onze praktijk gebruiken wij Zeiss microscopen, ieder minuscuul detail komt zo boven water, waardoor wij niets missen dat uw gebit in de problemen zou kunnen brengen. Al deze gegevens gebruiken wij om een langdurige totaaloplossing voor u te creëren.

 

Neem vrijblijvend contact op met ons via de telefoon, of kom eens langs en bekijk of u zich op uw gemak voelt bij ons.

 

Wilt u zich inschrijven? Vul het formulier in.

 

Beekmans Tandartsen

Beekmans tandartsen