De zwarte lijst doet de tandartswereld schudden, want waar is deze nu op gebaseerd? Deze ‘zwarte’ lijst is niets anders dan het creëren van ‘nieuws’ zonder dat er hierbij nagedacht is over de kwaliteit van tandheelkundige diensten.
Er is zelfs grote kans dat de tandartsen die nu op de ‘zwarte’ lijst staan eigenlijk aangeven dat ze kwaliteit bieden, vandaar ‘witte’ lijst. Tandartsen zijn fatsoenlijke en bekwame mensen, die niet voor ’n habbekrats een kwalitatief goed product kunnen leveren.

Keuzes maken
Als je een keuze maakt welk product je wil aanschaffen, gaat dit meestal gepaard met het kort onderzoeken van wat er beschikbaar is op de markt. Vervolgens kijk je naar de verschillen in kwaliteit en wat je hiervoor betaalt. Op basis daarvan maak je een beslissing wat je aanschaft.

Vakmanschap
Een ‘zwarte’ lijst puur op tarieven laat totaal buiten schot dat er verschil is in kwaliteit van de tandheelkundige behandelingen. De ene ‘inlay’ is tenslotte de andere niet.

12756856294Jmmml

Een enkelvoudig implantaat in een gebit plaatsen waarin alle tanden behouden zijn, vergt nu eenmaal precisie en vakmanschap. Zeker als je hierbij de levensduur van de ‘inlay’ in gedachten houdt. Een ‘inlay’ die met vakkundigheid en precisie is geplaatst, houdt het nu eenmaal langer vol. En dat scheelt U op de langere termijn weer kosten, laat staan als we het gaan hebben over pijnklachten!

Gitta Stemerding-van Eck.jpg

emergency Button

Beekmans Tandartspraktijk

Schoutenbosje 11
1251 LE Laren

Tel.: 035-5382166
Fax: 035-5317208
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 16:30

Bij noodgevallen,
bel 020-3034500

Wijzigen, annuleren of niet nakomen van een afspraak dient minimaal twee werkdagen van tevoren aan ons te worden doorgegeven. Bij niet tijdig doorgeven, zullen wij de kosten van de verloren tijd bij u in rekening brengen.