white-teethVolgens een artikel in de Volkskrant is het thuis bleken van tanden sterk in opkomst.

“Heel begrijpelijk,” zegt tandarts en universitair hoofddocent tandheelkunde Joost Roeters in de Volkskrant, “want thuisbleken met een bitje is het effectiefst. Ook op lange termijn.”

Roeters verbaast zich in de Volkskrant over het feit dat bleekklinieken zo veel klanten trekken. “Het thuisbleken is goedkoper. Maar ja, er is een hoop geschreeuw in de markt. Als er met een laser wordt gewerkt, denken mensen al snel dat dat het beste is. Ik nodig klinieken altijd uit om met onderzoeken te komen die aantonen dat hun methode beter is. Maar die heb ik nog nooit gezien. Ja, soms sturen ze hun folder. Maar dat is geen wetenschap.”

Je kunt de volledige reportage lezen op de website van de Volkskrant. En als je meer wilt weten over thuis bleken en welke produkten wij je kunnen aanraden, bel ons dan eventjes op 035-5382166.

Gitta Stemerding-van Eck.jpg

emergency Button

Beekmans Tandartspraktijk

Schoutenbosje 11
1251 LE Laren

Tel.: 035-5382166
Fax: 035-5317208
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 16:30

Bij noodgevallen,
bel 020-3034500

Wijzigen, annuleren of niet nakomen van een afspraak dient minimaal twee werkdagen van tevoren aan ons te worden doorgegeven. Bij niet tijdig doorgeven, zullen wij de kosten van de verloren tijd bij u in rekening brengen.