lippen

“Tandenkunst” is een heel nieuw concept voor tandartsen en patienten.

Voor de meeste mensen zijn tanden iets bijzonders. Iedereen is zich over het algemeen erg bewust van zijn gebit. Je tanden vertegenwoordigen schoonheid, verzorging, gezondheid, liefde, eten, drinken, praten en comfort. Je tanden zijn er altijd; iedere keer als je slikt raken je tanden elkaar. Ieder keer als je lacht zijn je tanden te zien. Je gebit is altijd aan het werk - effectief, sterk en langdurig.

cosmeticDe natuur heeft je tanden gecreeerd, net als koraal of parels. Dat is wat ze zo bijzonder maakt omdat het echte juwelen zijn. Maar in dit geval zitten deze juwelen in je lichaam verankerd en je hebt ze voor niets gekregen.

Tandkunst ligt in de schoonheid van de structuur en iedere tand daarin die elk, op zijn beurt, een kunstwerk van de natuur is. Dit prachtige, levende mineraal is het product van levende cellen, die iedere dag je tanden in leven houden.

Als tandartsen ligt aan ons de taak om jouw gebit gezond en sterk te houden. Daarom zijn onze behandelingen erop gericht om je een natuurlijk en sterk gebit te geven en op een volledige biologisch verantwoorde manier. Zodat jouw glimlach de mooiste blijft.

En dat is tandenkunst.

Michelle Malenstein.jpg

emergency Button

Beekmans Tandartspraktijk

Schoutenbosje 11
1251 LE Laren

Tel.: 035-5382166
Fax: 035-5317208
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 16:30

Bij noodgevallen,
bel 020-3034500

Wijzigen, annuleren of niet nakomen van een afspraak dient minimaal twee werkdagen van tevoren aan ons te worden doorgegeven. Bij niet tijdig doorgeven, zullen wij de kosten van de verloren tijd bij u in rekening brengen.