Gratis introductieaanbod 

Welkom bij Beekmans Tandartsen. Ons doel is om u gezonde tanden te geven voor de rest van uw leven! Hoe doen we dit?  Ten eerste onderscheiden we ons graag met het gebruik van hightech apparatuur en de allerbeste training van ons team. 

Via onze professionele vaardigheid en vooruitstrevende apparatuur, kunnen we een zeer uitgebreide en diepgaande analyse maken van uw gebitstoestand.

In onze praktijk gebruiken we Zeiss microscopen, ieder minuscuul detail komt zo boven water, waardoor we niets missen dat uw gebit in de problemen zou kunnen brengen.  Al deze gegevens gebruiken we om een langdurige totaaloplossing voor U te creëren.

Kom eens langs en ervaar onze werkwijze!

 MG 5844 

Hans Beekmans

 

 
Gratis introductieaanbod 

Maak gebruik van ons introductieaanbod: een gratis gebitscontrole. Er is geen betere manier om te ontdekken wat je van onze praktijk vind. Kom eens langs en bekijk of je je op je gemak voelt. We kijken samen met jou naar wat je wel en niet nodig hebt. 

Klik hier voor je 'gratis gebitscontrole' code!

Hans Beekmans.jpg

emergency Button

Beekmans Tandartspraktijk

Schoutenbosje 11
1251 LE Laren

Tel.: 035-5382166
Fax: 035-5317208
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 16:30

Bij noodgevallen,
bel 020-3034500

Wijzigen, annuleren of niet nakomen van een afspraak dient minimaal twee werkdagen van tevoren aan ons te worden doorgegeven. Bij niet tijdig doorgeven, zullen wij de kosten van de verloren tijd bij u in rekening brengen.